Syksyn työkokous

13.10.2018

Työkokous 8.10.2018

Pitkä perinne on pitää Coccyxhallituksen syksyn työkokous Villa Helinissä Porvoossa Päivin ystävällisestä kutsusta nyyttikestien ja saunomisen merkeissä. Vieraina olivat Anja, Erkki, Kari ja Ritva, Martti, Pirkko ja Ritva. 

Tulevia Coccyxtapaamisia sovittiin ensi syksyyn asti. Tammikuun tapaamisesta käytiin pitkä pohdinta. Toisaalta loppiaisjuhla Fête des Trois Rois edustaisi ranskalaista kulttuuriperinnettä, mutta diplomaatin kotiinsa kutsuman illan peruuntumista osallistujakadon takia ei saa toistaa. Tuskin voidaan asettaa osallistumisvelvoitetta. Toisaalta aika moni on kertonut kielitaitonsa jo niin rapistuneen, että kokee olonsa vaivautuneeksi ranskalaisella illallisella ja juhlaleikissä. Trois Rois tuskin vietettäisiin englanniksi. Coccyx ry on kuitenkin tarkoitettu keskinäiseksi ystäväpiiriksi, toivon mukaan edelleen kiintoisin tapaamisaihein, eikä niinkään Ranskan tai ranskan ihailijayhdistykseksi. 

Päädyttiin järjestämään tapaaminen keskenämme tammikuun lopulla ja kutsua entinen Montpellierin ja nykyinen HUSin dermatologi Nicolas Kruger puhumaan tatuoinneista kulttuurin ja medisiinan kannalta. Paikkana mahdollisesti Lääkäritalo, minne voi saada iltapalatarjoilun. 

Kiinnostusta voisi olla retkelle Kataloniaan, missä Löpö talvehtii. Ajankohtana olisi maaliskuun alku. 

Perinteinen Coccyxpétanque otellaan kesäkuun alussa todennäköisesti taas leikkipuistossa ja jälkipuinti suoritetaan lähistön ravintolassa. 

Lääkäriseura Coccyx ry:n 50 vuotisen toiminnan kunniaksi järjestetään yhteinen tapaaminen Montpellierissä syyskuun lopussa. Kansainvälisten asioiden sihteerin kautta kysytään kaupungin vastaanottoa ja varataan ravintola juhlaillalliselle, muuten ohjelma on vapaamuotoista. Kohteita voisivat olla Musée de la Pharmacie, konsertti Maguelonessa, viiniesittely Vézénobressa, rantajuhla Palavasissa yms.